Caracteristici ale verificatorului de plagiat

Găsiți caracteristicile minunate ale verificatorului nostru de plagiat

Scor avansat

În loc să indicăm doar un scor de asemănare, vă oferim multe alte scoruri pentru a evalua documentul dvs.

Plagiarism checker advanced scoring

Toate rapoartele au un scor de similaritate. Acest scor arată câte similitudini există în documentele dvs.

Scorul de similaritate este calculat prin împărțirea numărului de cuvinte asemănătoare cu numărul total de cuvinte.

De exemplu, dacă documentul dvs. conține 1000 de cuvinte și scorul de asemănare este de 21%, aceasta înseamnă că în documentele dvs. există 210 cuvinte asemăbătoare.

Plagiarism similarity score

Acest scor vă arată riscul de plagiat în documentul dvs. Acest scor, în general, evaluează dimensiunea asemănărilor. Cu cât este mai mare blocul de asemănare, cu atât este mai mare riscul de plagiat.

De exemplu, să luăm o hârtie de 100 de pagini cu doar 1% de similaritate. Dacă toate asemănările vor fi concentrate pe o singură pagină, scorul nostru de risc pentru plagiat va arăta cea mai mare valoare. Veți fi alertat cu privire la posibile cazuri de plagiat cu o valoare de similaritate scăzută.

Cercetările noastre au arătat că această caracteristică detectează plagiatul cu o precizie de 94%.

Plagiarism risk score

Parafrazarea este metoda din ce în ce mai răspindită de plagiat. Pentru a face față parafrazării, am adăugat un scor de parafrazare.

Acest scor arată ce parte a textului este rescrisă.

The paraphrase score usually is between 1% and 8%.

Scorul parafrazelor este de obicei între 1% și 8%. Un scor mare de parafrază poate semnala plagiat. Fiți conștienți de scorul mare de parafrazare.

Paraphrase plagiarism score

O lucrare bună constă din citări bune. Cu toate acestea, unele citate bune pot constitui o mare parte a blocului mare de similaritate.

Pentru astfel de cazuri, am introdus conceptul de citări necorespunzătoare.

Citate necorespunzătoare arată câte citări fac parte din asemănările mai mari, care se află în document.

Improper quotation

Referințele fac parte din fiecare lucrare. Citarea altor documente adaugă credibilitate lucrării.

Identificăm citările și le marcăm cu culoarea verde. Acest lucru vă permite să distingeți ușor citările bune de alte asemănări.

Citations

Credibilitatea lucrării poate fi, de asemenea, evaluată după numărul de similaritate.

Imaginați-vă că aveți o lucrare cu numărul de asimilare de 10%. Care va arăta mai credibil pentru dvs. – cea în care toate cele 10% au fost preluate dintr-o singură sursă sau cea în care asemănările provin din zeci sau sute de surse?

Plagiarism matches

Scorul rapid este un scor nou, care ajută la evaluarea aproximativă a lucrării încărcate în secunde.

Evaluarea cu un scor rapid este gratuită. Scorul rapid calculează amprentele potrivite și evaluează aproximativ scorul de similaritate.

ThScorul rapid este afișat în câteva secunde. Imediat ce încărcați fișierul, scorul rapid va apărea aproape instantaneu.

Quick plagiarism score

Asemănări evidențiate

Dacă se găsește un tip de plagiat în documentul dvs., datele sunt evidențiate pentru revizuire și corectare. Sistemul nostru de verificare a plagiatului oferă anumite caracteristici care vă ajută să editați și să corectați documentul dvs. – rețineți, că un citat bun va fi evidențiat în verde, parafraze în portocaliu și citate necorespunzătoare în violet.

Surse vizibile

Verificatorul nostru de plagiat va pune linkuri către sursele din părțile potrivite din documentul dvs. Aceste link-uri permit corectarea oricăror citate, cuvinte și parafraze necorespunzătoare din documentul dvs. Dacă sunteți sigur că citatele sunt plasate corect în documentul dvs., o simplă verificare din partea dvs. vă va permite să continuați cu examinarea și descărcarea documentului.

Detectarea parafrazei

Tehnologia îmbunătățită a sistemului nostru detectează nu numai plagiatul copy paste ci și plagiatul parafrazat. Dacă primiți un scor mare de parafrază, este important să revizuiți cu atenție și în detaliu documentul dvs. pentru a evita riscul de plagiat.

Example of plagiarism detection
Detection of improper citations

Detectarea citărilor necorespunzătoare

Unele citări pot fi recunoscute ca plagiat de către profesori, de aceea este important să verificați citația corectă a lucrării, pentru a evita consecințele neplăcute.

Verificatorul nostru de plagiat vă va anunța despre citările bune – ele vor fi marcate cu verde. De asemenea, toate citările, care pot fi recunoscute drept plagiat, vor fi marcate cu violet, astfel încât să știți ce citări ar trebui să revizuiți.

Detectare multilingvă

Chiar dacă documentul dvs. este scris în mai multe limbi diferite, sistemul nostru multilingv este capabil să detecteze plagiatul. Acesta este motivul pentru care sistemul nostru de verificare a plagiatului este recunoscut drept sistemul național de detectare a plagiatului în mai multe țări diferite.

Multilingual plagiarism checker