FAQ

Află răspunsurile la cele mai comune întrebări

Întrebări generice despre instrumentul de verificare a plagierii

Documentele încărcate sunt incluse în baza noastră de date exclusiv cu consimțământul utilizatorului. Vă rugăm să țineți cont de faptul că alte instrumente de verificare (în particular cele gratuite) vor include documentul Dvs. în baza lor de date.

Nu. Puteți utiliza instrumentul nostru de verificare în siguranță și confidențialitate deplină.

Nu. Nu există limite în utilizarea sistemului nostru. Din contra, oferim posibilitatea de a verifica documente scrise în orice limbă, inclusiv documente multilingve. Algoritmele noastre sunt capabile să găsească și parafrazări, și citații bune sau necorespunzătoare. Află mai multe despre opțiunile noastre unice aici

Instrumentul nostru cu privire la plagiere este disponibil pentru oricine.

Algoritmul nostru anti-plagiere detectează diverse tipuri de plagiere, nu doar copiere & alipire. Acesta detectează și parafrazări, și citații bune sau necorespunzătoare. La momentul de față nu cunoaștem un alt instrument care să ia în considerare atât de mulți factori precum serviciul nostru de verificare. Noi nu incorporăm servicii de detectare în baza noastră de date: utilizatorii beneficiază de siguranță și confidențialitate totală. Nu impunem restricții cu privire la fișierele încărcate. Nu limităm numărul de încărcări pe zi, lungimea documentelor sau durata verificărilor. Comparăm documentele încărcate cu peste 14 trilioane de pagini web, cărți, reviste periodice, articole, lucrări a studenților și rapoarte. Baza noastră de comparare este cea mai mare din lume. Sistemul nostru oferă cele mai corecte punctaje în rezultatul final.

Întrebări frecvente instrument plagiere
Întrebări instrument plagiere

Instrument anti-plagiere în sine

Acest instrument cu privire la plagiere compară documentul încărcat cu peste 14 trilioane de pagini web, cărți, articole, reviste periodice, rapoarte, cercetări și altele. Pentru a verifica documentul Dvs. veți avea nevoie de credite. Veți putea încărca documente de orice dimensiune (în număr de pagini). O dată ce verificarea a început, rezultatele Dvs. vor fi gata în câteva minute (timpul de evaluare poate varia și uneori poate fi mai îndelungat). O dată ce evaluarea va fi completată, veți putea vedea:

- un raport cu punctajele cu privire la concentrație și asemănare.

- un raport detaliat care evidențiază asemănările și oferă link-uri la sursele acestora.

Acest instrument cu privire la plagiere compară documentul încărcat cu peste 14 trilioane de pagini web, cărți, articole, reviste periodice, rapoarte, cercetări și lucrări ale studenților. Aceasta este cea mai mare bază de date în lume utilizată pentru detectarea plagierii.

Puteți încărca fișierele în formatele .doc, .docx și .odt.

Rezultatele

Veți primi următoarele:

Punctaj de asemănare Acest punctaj arată cât de mare este probabilitatea ca textul să fie plagiat în comparație cu tot celălalt text. De exemplu, 50% înseamnă că jumătate din documentul Dvs. este asemănător unor alte documente.

Punctaj de concentrație. Acest punctaj vă va arăta cum sunt distribuite plagierile în text. Un punctaj mic înseamnă că, corespunderile sunt în fraze mici (cu o probabilitate joasă să fie plagiate). Un punctaj mare înseamnă că, corespunderile sunt mari și, cel mai probabil, au fost plagiate.

Corespunderi evidențiate Textele corespunzătoare vor fi colorate, astfel încât va fi mai ușor să rămâneți concentrat pe cele mai critice părți ale documentului Dvs.

Surse originale. Toate corespunderile vor avea link-uri la sursele lor originale.

Există două metode de a lucra cu plagierile: fie trebuie să citați corect propozițiile plagiate, fie trebuie să le eliminați în totalitate din text.

Vă recomandăm să nu încărcați documente cu peste 5% de punctaj de asemănare și peste o stea din punctajul cu privire la concentrație. Motivul pentru care vă cere acest lucru este că documentele care au până la 5% de corespunderi sunt considerate „tehnice” (fraze utilizate pe larg, spre exemplu „Statele Unite ale Americii”). Dacă obțineți un punctaj mai mare decât cel recomandat, vă îndemnăm să faceți modificări și să încercați din nou.

Întreabă instrument plagiere