Opțiuni ale verificatorului de plagiere

Descoperă opțiunile fantastice ale verificatorului nostru cu privire la plagiere

Punctaje avansate

În loc să arătăm pur și simplu un punctaj de asemănare, noi vă oferim mult mai multe punctaje pentru a evalua documentul Dvs.

Plagiarism checker advanced scoring

Toate rapoartele conțin și punctajul cu privire la asemănare. Acest punctaj arată câte asemănări au fost găsite în documentul Dvs.

Punctajul de asemănare este determinat prin raportul dintre numărul de cuvinte asemănătoare și numărul total de cuvinte.

De exemplu, dacă documentul Dvs. conține 1000 cuvinte și procentajul de asemănare este de 21%, înseamnă că au fost găsite 210 cuvinte ce corespund unei surse anume în documentul Dvs.

Punctaj cu privire la asemănarea plagierii

Acest punctaj determină riscul de plagiere în documentul Dvs. La general, acest punctaj evaluează dimensiunea asemănărilor. Cu cât mai mare este blocul de text asemănător, cu atât mai mare este riscul de plagiere.

Spre exemplu, dacă e să luăm un document de 100 pagini, cu doar 1% de asemănări. Dacă toate asemănările sunt concentrate pe aceeași pagină, punctajul cu privire la riscul de plagiere va fi mare. Veți fi avertizat cu privire la posibile cazuri de plagiere cu un grad de asemănare redus.

Cercetările noastre au demonstrat că această opțiune detectează plagierea cu 94% de acuratețe.

Punctaj cu privire la riscul de plagiere

Parafrazarea este o metodă avansată de plagiere. Pentru a rezolva problema parafrazării, am adăugat punctajul cu privire la parafrazare.

Acest punctaj arată care parte din text a fost rescrisă.

Punctajul cu privire la parafrazare de obicei este între 1% și 8%. Un punctaj mare de parafrazare poate însemna plagiere. Fiți atenți la punctajul înalt cu privire la parafrazare.

Punctajul cu privire la plagiere prin parafrazare

Citarea contribuie ca documentul Dvs. să fie bun. Totuși, unele citații corespunzătoare pot fi, pur și simplu, parte a unor paragrafe similare mai mari.

Pentru aceste cazuri, am introdus conceptul de citații incorecte.

Citația incorectă arată câte dintre citații sunt parte a unor asemănări mai mari în document.

Citație incorectă

Citațiile sunt o parte a oricărui document. Citarea altor materiale adaugă credibilitate documentului Dvs.

Identificăm citațiile și le marcăm în verde. Aceasta vă permite să deosebiți citațiile bune de altele.

Citații

Credibilitatea documentului poate fi determinată și de numărul de identificări.

Imaginați-vă că aveți de afacere cu un document cu 10% de asemănări. Care document va fi mai credibil pentru Dvs., unul în care toate cele 10% sunt luate din aceeași sursă, sau unul în care cele 10% provin din zeci sau sute de surse diferite?

Corespunderi de plagiere

Verificare cu punctaj rapid este o opțiune nouă, care va permite să evaluați documentul încărcat în câteva secunde.

Evaluarea cu punctaj rapid este gratuită. Punctajul rapid calculează corespunderea textelor cu altele și evaluează aproximativ gradul de asemănare.

Punctajul rapid este calculat în câteva secunde. După ce încărcați fișierul, punctajul va apărea aproape imediat.

Punctaj rapid al gradului de plagiere

Corespunderi evidențiate

Dacă sunt găsite probe de plagiere în documentul Dvs., datele respective sunt evidențiate astfel încât să le puteți revizui și corecta. Sistemul nostru de verificare a plagierii oferă anumite opțiuni care vă permit editarea și corectarea documentelor. Citațiile corespunzătoare vor fi evidențiate în verde, parafrazările în portocaliu, iar citațiile necorespunzătoare în violet.

Exemple de evidențiere a plagierii

Plagiarism checker sources matches

Surse vizibile

Verificatorul nostru cu privire la plagiere va oferi link-urile surselor corespunzătoare fragmentelor din documentul Dvs. Aceste link-uri vă vor permite să corectați orice citație necorespunzătoare, cuvinte și parafrazări în documentul Dvs. Dacă aveți încredere că citațiile sunt corecte în documentul Dvs., o simplă verificare din partea Dvs. va permite să treceți de etapa de revizie și să purcedeți la descărcare.


Detectarea parafrazării

Tehnologia avansată a sistemului nostru nu doar detectează plagierea prin copiere & alipire, ci și plagierea prin parafrazare. Dacă primiți un punctaj înalt la parafrazare, vă recomandăm să revizuiți atent documentul pentru a evita riscul de a fi acuzați de plagiere.

Exemple de detectare a plagierii

Detectarea citațiilor necorespunzătoare

Detectarea citațiilor necorespunzătoare

Unele citații ar putea fi determinate de profesori ca fiind plagiate, de aceea este important să verificați documentul astfel încât toată citațiile să fie corecte și să evitați consecințe neplăcute.

Verificatorul nostru cu privire la plagiere vă va informa despre care citații sunt bune - acestea fiind marcate în verde. De asemenea, va marca cu culoarea violet citațiile care pot fi interpretate ca plagiate, astfel încât veți cunoaște citațiile pe care va trebui să le modificați.


Detectare multilingvă

Chiar dacă documentul Dvs. este scris în mai multe limbi, sistemul nostru multilingv va putea identifica plagierile. Acesta e unul dintre motivele pentru care sistemul nostru de verificare a plagierii este recunoscut ca un sistem național anti-plagiat în diferite țări.

Verificare multilingvă a plagierii