Pentru studenți

Pregătiți lucrări strălucitoare cu ajutorul instrumentului nostru

Nu doar că vom detecta cazurile de plagiat în lucrarea ta, dar îți vom oferi și ajutorul editorilor noștri specializați pentru a te ajuta să rezolvi orice probleme.
StudentWindowDesktop
Verificare gratuită a plagiatului
speech bubble tail
Verificare gratuită în timp real
speech bubble tail
Verificare detaliată a plagiatului
speech bubble tail
Raport de similaritate
speech bubble tail
Cotare
speech bubble tail
Verificare în timp real
speech bubble tail
Trustpilot
Gratis

Verificare plagiat

Two column image

Ne deosebim de ceilalți verificatori de plagiat prin angajamentul nostru față de un serviciu inițial de verificare a plagiatului gratuit. Cu noi, poți evalua cu ușurință rezultatele scanării înainte de a decide dacă să investești într-un raport cuprinzător. Spre deosebire de mulți alții, punem accent pe satisfacția ta și oferim transparență în proces.

Tehnologie

Verificare gratuită în timp real

Two column image

Această caracteristică se dovedește a fi de mare valoare, deoarece permite utilizatorilor să compare documentele lor cu articole recent publicate, asigurând relevanța și originalitatea lucrării lor.

Sistemul nostru este conceput pentru a detecta similitudinile cu lucrări care au fost publicate cu doar 10 minute în urmă pe site-uri web bine cunoscute. Acest lucru asigură faptul că utilizatorii pot identifica în mod eficient orice potențiale similitudini cu conținutul publicat recent, permițând o verificare amănunțită a plagiatului și asigurând integritatea lucrărilor lor.

Nu mai sta la rând

Verificare prioritară

Two column image

Această caracteristică îți permite să ocolești sau să sari peste linie sau coadă și să treci direct în față, reducând eficient timpul de așteptare.

Verificarea documentelor este un proces care necesită resurse considerabile și poate dura o perioadă semnificativă de timp pentru a fi finalizat. Cu toate acestea, cu acest serviciu, ai avantajul de a sări complet peste coadă. Prin utilizarea acestei caracteristici, poți evita perioada obișnuită de așteptare, ceea ce permite un proces de verificare a documentelor mai rapid și mai eficient.

Baze de date

Bază de date de articole științifice

Two column image

Baza noastră de date cu articole științifice este o bază de date unică, cu peste 80 de milioane de articole științifice de la cei mai populari editori academici. Activarea acestei caracteristici îți va permite să verifici lucrarea în raport cu conținutul unui număr mare de editori de renume, cum ar fi Oxford University Press, De Gruyter, Ebsco, Springer, Wiley, Ingram și alții.

Prin parteneriatul nostru cu CORE, oferim acces facil la o vastă colecție de articole de cercetare adunate din numeroși furnizori de date Open Access. Acești furnizori includ repozitoare și reviste, asigurând o gamă cuprinzătoare și diversificată de conținut științific. Cu acest acces, poți explora milioane de articole de cercetare cu ușurință, facilitând activitățile tale academice și îmbogățindu-ți cunoștințele în diverse domenii.

Informația contează

Verificare detaliată

Two column image

Funcția de verificare profundă a plagiatului cuprinde o căutare extinsă în bazele de date ale motoarelor de căutare. Optând pentru această opțiune, poți obține un scor de plagiat mai precis și mai exact pentru documentul tău. Această examinare amănunțită asigură o analiză cuprinzătoare, lăsând nicio piatră neîntoarsă în identificarea posibilelor similarități și oferind o evaluare mai fiabilă a originalității lucrării tale.

Alegerea unei verificări amănunțite a plagiatului oferă informații semnificativ mai cuprinzătoare în comparație cu o verificare obișnuită. Această analiză detaliată îți furnizează o mulțime de insights detaliate pentru a îmbunătăți în continuare integritatea și originalitatea lucrării tale. Este important de menționat că datorită minuțiozității acestui proces, o verificare amănunțită poate dura mai mult timp pentru a fi completată. Cu toate acestea, așteptarea prelungită merită pentru cei care caută o evaluare meticuloasă și cuprinzătoare a unicității documentului lor.

Detaliile fac diferența

Raport detaliat

Two column image

Cu un raport detaliat, obții capacitatea de a examina în detaliu sursele originale ale similarităților evidențiate în documentul tău. Acest raport cuprinzător merge dincolo de simplele potriviri și include secțiuni parafrazate, citate și orice cazuri de citare incorectă. Furnizându-ți aceste informații extinse, raportul detaliat îți oferă posibilitatea de a evalua eficient lucrarea ta și de a face modificările necesare pentru a îmbunătăți integritatea și exactitatea documentului tău. Acesta servește ca o resursă valoroasă pentru îmbunătățirea calității scrisului tău și asigurarea că documentul tău îndeplinește cele mai înalte standarde.

4.2/5
Scor de suport
1 M
Utilizatori pe an
1.6 M
Încărcări pe an
129
Limbi suportate
Testimoniale

Aceasta este părerea oamenilor despre noi

Next arrow button
Sbîngu Venera

14 decembrie 2023

rating
Super! Foarte buna aplicatia. O recomanda cu drag!
Lucian Novac

6 decembrie 2023

rating
Foarte folositoare platforma. Am folosit-o pana acum de vreo 6 ori. cu rapoarte. Foarte concludente.
Lorena Stefania

5 decembrie 2023

rating
Servicii de nota 10! Recomand cu drag. Preturile sunt foarte mici iar rezultatele sunt satisfacatoare.
Andrei Olteanu

1 decembrie 2023

rating
Cu ajutorul plag m-am asigurat ca anumite lucrari nu erau plagiate Imi place faptul ca designul websiteului este simplu Este rapid Si usor de inteles
Antonia Tatut

17 noiembrie 2023

rating
m-a ajutat la licenta si la toate celelalte proiecte
Ilie Elena Carmina

17 noiembrie 2023

rating
foarte profesionisti si prompti . am aflat ce am de corectat datorita acestui program ,. multumesc
Andreea Vaideanu

10 noiembrie 2023

rating
o aplicatie interesanta, precisă si perfectă pentru studenții care au nevoie de un mic ajutor
Maicaru Madalin-Florentin

2 noiembrie 2023

rating
Site-ul "plag" pare a fi un serviciu anti-plagiere, proiectat pentru a ajuta utilizatorii să verifice conținutul scris în căutarea similitudinilor cu alte surse și pentru a preveni plagiatul. Aceste tipuri de servicii sunt extrem de utile în mediul academic și în lumea conținutului online, deoarece
Ovidiu Mărzan

1 noiembrie 2023

rating
Excelent, chiar m-a ajutat gratuit sa imi verific documentele.
Miruna Cristina

31 octombrie 2023

rating
foarte bun programul, are o precizie buna, recomand
Ana Maria

23 octombrie 2023

rating
super buna ,super ok, super adevarat,corect suta la suta
Dan Mahu

11 octombrie 2023

rating
Am utilizat pentru primda dată acest instrument de verificare a plagiarismului. Îmi place că este rapid și desigur, oferă credite gratuite în fiecare zi.
Georgiana Grosariu

30 septembrie 2023

rating
o folosesc pentru lucrarea de disertatie ca sa fiu sigura ca iau cea mai mare nota posibila! toti studentii ar trebui sa faca asta daca vor cele mai bune rezultate
Vlad Pintilii

5 septembrie 2023

rating
O platforma foarte utila, am mai utilizat si alte platforme ce verificau documentele dar plag.ro mi se pare cea mai profesionala! Recomand
Alex Rosculet

2 septembrie 2023

rating
acest site ma ajuta mult deoarece imi evaluez propriile lucrari.
Andrei-Marian Stoian

28 august 2023

rating
super aplicatia, pot sa o folosesc cand vreau si mai ales e gratuita la inceput
Mircea Dumitrache

26 august 2023

rating
Recomand aceasta aplicatie. A fost foarte utila !
Emanuel Laviniu Guia

24 august 2023

rating
neasteptat de corect, drept si concis. o metoda inegalabila
Tudor Pipirig

21 august 2023

rating
Super utilă pentru licență! Am folosit această aplicație pentru a-mi evalua partea de documentație la lucrarea mea și m-a ajutat mult!
Alexandra Antoce

4 august 2023

rating
Recomand! accesibil si in primul rând extrem de utilă pentru cei in criză de timp,rezultatul il primesti pe loc iar asta este si mai avantajos!
Next arrow button

Pregătiți lucrări strălucitoare cu ajutorul instrumentului nostru

thesis
Verificare plagiat
speech bubble tail