Despre

Bucuroși de cunoștință

Companie

Plag.ro este un sistem global de detectare a plagierii, fiind utilizat în peste 90 de țări din lume. Compania noastră se concentrează pe serviciile legate de texte, în particular pe detectarea plagierii și a asemănărilor. Plag.ro dezvoltă propria tehnologie din punct de vedere multilingv, ceea ce ne permite să oferim servicii de detectare a plagierii pentru clienți din SUA, UK, Franța, Germania, Lituania, Letonia și alte țări.

Plag.ro a fost creat în 2011. Este deținut de CCL Lingua intellegens și localizat în frumosul oraș Vilnius, capitala Lituaniei, aflată în Europa centrală.

Despre compania de plagiere
Tehnologia și cercetarea plagierii

Tehnologie și Cercetare

Compania noastră investește continuu în creare noilor tehnologii și ameliorarea celor existente. Suntem mândri să vă prezentăm primul instrument veritabil de detectare a plagierii multilingve din lume, creat lucrând într-un mediu multinațional. Plag.ro stabilește parteneriate cu clienți universitari pentru a crea și îmbunătăți în continuu texte, instrumentele și serviciile cu privire la plagiere. Dacă aveți întrebări sau propuneri de parteneriat, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos.


contact info