Despre

Încântat de cunoștință

Compania

Plagramme este furnizorul global de servicii de detectare a plagiatului, care servește clienții de peste 90 de țări din întreaga lume. Compania noastră este concentrată pe furnizarea de servicii legate de texte, în special legate de detectarea similitudinilor și de verificarea plagiatului. Plagramme își dezvoltă tehnologia dintr-o perspectivă multilingvă, ceea ce ne permite să oferim servicii specializate de detectare a plagiatului pentru clienții din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Lituania, Letonia și alte țări.

Plagramme a fost înființată în 2011. Este deținută de LLC ACVK și este situată în minunatul oraș din Europa Centrală, în Vilnius, capitala Lituaniei.

About the plagiarism company
Plagiarism technology and research

Tehnologie și cercetare

Compania investește constant în crearea de noi tehnologii de texte și în îmbunătățirea celor preexistente. Suntem mândri să vă prezentăm primul program multilingv de detectare a plagiatului din lume, pe care l-am creat în timp ce lucram într-un mediu multinațional. Plagramme este partener cu clienții universității pentru a crea și îmbunătăți permanent programele și serviciile de plagiat. Dacă aveți întrebări sau propuneri de parteneriat, vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos.

Contactați-ne

Sample Contact Form