Povestea noastră

Fundamente

Plag îi invită pe studenți și pe profesori să obțină cele mai bune rezultate academice fără să se teamă să experimenteze. Eșecul este un proces de încercare și creștere, în timp ce reușita este scopul final și rezultatul dorit. Cream un loc care vă încurajează să încercați cu încredere tot ce puteți și vă promite rezultate excelente.
About header illustration
Povestea noastră

Fundamente

Two column image

Fondată în 2011, Plag este o platformă globală de prevenire a plagiatului de încredere. Instrumentul nostru aduce beneficii atât pentru studenți, care își doresc să-și îmbunătățească lucrările, cât și pentru profesori, care își propun să promoveze integritatea academică și etica.

Folosită în mai mult de 120 de țări, ne concentrăm pe furnizarea de servicii legate de text, în special detectarea similarității textelor (verificarea plagiaturii).

Tehnologia din spatele Plag a fost dezvoltată meticulos pentru a susține mai multe limbi, făcându-l primul instrument de detectare a plagiaturii cu adevărat multilingv din lume. Cu această capacitate avansată, suntem mândri să oferim servicii dedicate de detectare a plagiaturii persoanelor din întreaga lume. Indiferent unde te afli sau în ce limbă este scris conținutul tău, platforma noastră este echipată să-ți satisfacă nevoile și să asigure o detectare precisă și fiabilă a plagiaturii.

Nucleul nostru

Tehnologie și cercetare

Two column image

Compania investește constant în dezvoltarea de noi tehnologii pentru text și îmbunătățirea celor deja existente. În plus oferirii primului instrument de detectare a plagiatului cu adevărat multilingv din lume, colaborăm cu universități pentru a crea și îmbunătăți în mod constant instrumentele și serviciile noastre.

Hai să perfectăm împreună lucrarea ta

document
Multilingv
speech bubble tail
Tehnologie cu Inteligență Artificială
speech bubble tail
4.5 pe Trustpilot
speech bubble tail