Servicii

Eliminare plagiere

Eliminați cu ușurință orice urmă de plagiat cu ajutorul editorilor noștri academici
Etică academică

Despre serviciu

Two column image

Plag este un pionier în furnizarea serviciilor de eliminare a plagiatorii. Am dezvoltat o abordare riguroasă și etică pentru eliminarea plagiatorii din lucrările scrise. Echipa noastră de editori instruiți examinează cu atenție orice secțiuni de text care sunt semnalate ca potențial plagiat. Ei se asigură că orice conținut citat este corect citat și că orice rescrieri necesare sunt efectuate. Cu ajutorul editorilor noștri pricepuți, orice tip de lucrare scrisă poate trece chiar și cele mai riguroase verificări de plagiat, inclusiv cele efectuate de universități pentru teze.

support
Asistență 24 de ore
privacy
Confidențialitate totală
balance
Etică academică
experience
Editori experimentați
Șase etape ale eliminării plagiaturii

Procesul

Verificarea plagiaturii

Our team begins the process by thoroughly checking the document for plagiarism. We ensure that the document is checked against all databases and with deep check options included. Quality is assured in every step to ensure the best results.

1.
Evaluarea inițială a documentului

Din păcate, unele documente pot avea scoruri de similaritate atât de mari încât nu pot fi editate, deoarece nu conțin conținut original.

2.
Potrivirea cu un editor

Assigning the most appropriate editor is a crucial step in our process, as it ensures that your document is reviewed by an expert in the relevant field. We carefully select an editor with extensive experience to ensure the best possible review.

3.
Editare

We adhere to strict editing and ethical standards when reviewing and editing your document. Our team follows established guidelines to ensure comprehensive editing and to maintain the highest standards of ethical conduct, particularly in the removal of any instances of plagiarism.

4.
Verificarea plagiaturii

Verificarea plagiaturii se efectuează pentru a ne asigura că nu rămân potențiale cazuri de plagiat.

5.
Transfer către client și revizuiri

Controlul nostru riguros al calității garantează rezultate optime și satisfacție de neegalat a clienților în fiecare etapă a procesului.

6.
Editori

Procesul de potrivire a editorului

Two column image

În calitate de platformă de colaborare pentru educatori și studenți, angajăm profesori și studenți extrem de bine pregătiți să acționeze ca editorii noștri.

Acordăm o atenție deosebită selectării și pregătirii editorilor noștri, care sunt foarte pricepuți în eliminarea plagiatorii conform standardelor noastre atent elaborate, metodelor și celor mai bune practici. Fluxul nostru de lucru structurat ne permite să menținem cea mai înaltă calitate a serviciului și să livrăm comenzile în termen.

Am stabilit trei standarde și linii directoare pe care toți editorii noștri trebuie să le urmeze:

 • Standardul editorului profesionistAcest standard stabilește cunoștințele și abilitățile necesare pentru a fi un editor profesionist.
 • Standardul de editareAcest standard descrie cele mai bune practici pentru furnizarea serviciilor clienților noștri.
 • Standard de editare academic Acest standard stabilește metodele și practicile esențiale pentru intervenții etice în scrierea academică.
Economisire de timp

De ce eliminarea plagiaturii?

Two column image
Lipsa de timp Poate aveați muncă sau alte obligații care face imposibil să dedicați timpul necesar pentru a finaliza lucrarea.
Lipsă de inspirațieDupă ce ai petrecut o cantitate considerabilă de timp pe conținut, s-ar putea să ai dificultăți în găsirea cuvintelor precise de care ai nevoie.
Apropierea termenului limităAi o termen limită aproape și lucrarea ta trebuie să fie depusă în curând.
Specializare strictăPoate pur și simplu nu dorești să te adâncești în ceva ce nu vei folosi în viața ta viitoare. Citarea corectă ar putea fi unul dintre acele subiecte.
Intervenții anterioare de calitate slabăUnele companii și editori privați nu au o abordare metodologică strictă, iar munca lor trebuie refăcută.
Lipsa de suport din partea supervizorului tăuSupervisorul tău poate să nu poată să-ți ofere explicații clare cu privire la regulile de citare.
Necesitatea unui rezultat de calitateDorești să creezi o lucrare excepțional de bine elaborată și cauți asistență de la experți pentru a atinge acest obiectiv.
Expertiză

Profesionalism garantat

Two column image

Lucrarea profesională efectuată de editorii noștri permite trecerea fără probleme a verificărilor tezelor efectuate de programele universitare.

Echipa noastră de experți utilizează software de ultimă generație echipat cu baze de date anti-plagiat extrem de eficiente pentru a asigura livrarea de texte excepțional de unice. Acest lucru elimină orice îngrijorare pentru cei care se bazează pe serviciile noastre, permițându-le să se concentreze pe examenele lor de grad cu încredere deplină.

Echipa profesionistă se ocupă de documentul tău prin eliminarea oricăror instanțe de plagiat, ștergerea textului problemă, adăugarea de citate sau rescrierea unor părți într-un mod autentic.

Mai merită menționat că munca echipei este finalizată într-un timp semnificativ mai scurt decât cel necesar pentru corectarea manuală a plagiatului, iar rezultatele sunt garantate.

Cum să încep?

Începeți în câteva minute: începeți fără efort să utilizați serviciul de eliminare a plagiatului

 1. Înregistrează-te
 2. Încarcă-ți lucrarea
 3. Verifică-ți lucrarea cu opțiunile de verificare profundă și baze de date academice activate
 4. Așteaptă finalizarea verificării și comandă serviciul.
How to start
Referințe necorespunzătoare
speech bubble tail
Verificarea plagiaturii

Baze de date extinse

Two column image

Asigurăm întotdeauna un nivel înalt de profesionalism, iar lucrările editate de noi trec de verificarea de similaritate efectuată de programul de similaritate textului universitar.

Menținem cea mai mare bază de date de articole științifice, astfel încât serviciul nostru va funcționa perfect, indiferent de software-ul de prevenire a plagiatului utilizat de universitatea ta, fie că este Compilatio, Turnitin sau Tesilink.

Cât de repede pot obține rezultatul?

Suntem dedicați să livrăm serviciul de eliminare a plagiatului în termenul stabilit.

Pentru cazurile urgente, oferim un serviciu "last-minute" care garantează livrarea în termen de 24 de ore. Mai mulți editori vor lucra la lucrarea ta pentru a asigura o rezolvare rapidă. Te rugăm să ne întrebi despre disponibilitatea acestui serviciu.

Confidențialitate asigurată

Confidențialitate totală

Two column image

Înțelegem că protejarea confidențialității tale este de cea mai mare importanță. Garantăm totala confidențialitate în fiecare serviciu de eliminare a plagiatului pe care îl oferim. Echipa noastră de editori experți se angajează să mențină cel mai înalt nivel de discreție cu toate informațiile clienților, iar noi respectăm măsuri stricte de securitate pentru a ne asigura că detaliile tale personale sunt păstrate în siguranță. Nu partajăm nicio informație legată de documentele tale sau identitatea ta cu terțe părți. Editorii noștri semnează acorduri stricte de confidențialitate, asigurându-se că munca ta și informațiile personale rămân confidențiale în orice moment. Luăm, de asemenea, toate măsurile de precauție pentru a proteja sistemele noastre împotriva oricărui acces neautorizat, garantând că documentele și datele tale sunt protejate împotriva potențialelor breșe. Suntem dedicați să oferim clienților noștri o experiență sigură și securizată, iar garanția noastră de confidențialitate totală asigură că ne poți încredința menținerea confidențialității informațiilor tale.

Metode eficiente

Cum eliminăm plagiatul?

Two column image

În general, există patru metode principale de eliminare a plagiaturii dintr-o teză:

 • Ștergerea secțiunilor problematice
 • Adăugarea citatelor lipsă
 • Rescrierea corectă a secțiunilor problematice
 • Corectarea citărilor incorecte

În cele mai multe cazuri, aceste metode sunt aplicate simultan, de exemplu, rescrierea și adăugarea de citate lipsă.

Noi garantăm întotdeauna cea mai mare satisfacție cu munca noastră de eliminare a plagiatului. Experiența noastră ne permite să oferim un serviciu sigur și complet anonim.

Prețuri

Cât costă?

Termen limită

14 zile

7 zile

3 zile
48 de ores

Preț per pagină

De la € 10.95

De la € 12.95 (preț standard)

De la € 15.95

De la € 19.45

O pagină este considerată a avea 250 de cuvinte de text identic.

Care este procentul de similaritate permis?

Similaritățile din text sunt uneori considerate plagiat, deși acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Cu toate acestea, mulți educatori încă se bazează pe această metodă. Majoritatea profesorilor vor permite trecerea dacă lucrarea are o similaritate de mai puțin de 10%. Cu toate acestea, în alte cazuri, vă rugăm să urmați ghidurile de mai jos.

< 10%

Scăzut

În general, majoritatea profesorilor vor accepta o lucrare cu o similaritate de mai puțin de 10%.

10%

Mediu

Este posibil să ți se ceară să editezi lucrarea.

10-15%

Crescut

Ți se va cere să editezi documentul sau chiar să nu îl depui.

15-20%

Foarte crescut

Probabil nu îți va fi permis să îți depui lucrarea.

25%

Inacceptabil

Este foarte puțin probabil ca un profesor să accepte lucrarea ta.

Unealtă în acțiune

Exemple

Initial example

Document inițial

Edited example

Document editat

Interesați de acest serviciu?

hat