Servicii

Verificare de plagiat

Suntem o platformă internațională de verificare a plagiatului de încredere, folosind prima unealtă de detectare a plagiatului cu adevărat multilingvă din lume.
Fereastra pentru plângeri

Descoperiți funcționalitățile

Scor de similitudine

Fiecare raport include un scor de similaritate care indică nivelul de similaritate detectat în documentul tău. Acest scor este calculat prin împărțirea numărului de cuvinte potrivite la numărul total de cuvinte din document. De exemplu, dacă documentul tău constă din 1.000 de cuvinte și scorul de similaritate este de 21%, acest lucru semnifică că în documentul tău există 210 de cuvinte potrivite. Acest lucru oferă o înțelegere clară a măsurii în care au fost identificate similaritățile în timpul analizei.

Competențe

Ce face brandul Plag unic

Two column image

Acces de oriunde, oricând, atât timp cât ai o conexiune la internet. Îți prezentăm cele mai recente caracteristici și funcționalități.

  • Detectare multilingvă în 129 de limbi Chiar și dacă documentul tău este scris în mai multe limbi, sistemul nostru multilingv nu întâmpină dificultăți în detectarea plagiatului. Algoritmii noștri funcționează perfect cu o gamă largă de sisteme de scriere, inclusiv greacă, latină, arabă, aramaică, chirilică, georgiană, armeană, scripturi din familia Brahmic, scriptul Ge'ez, caractere chinezești și derivate (inclusiv japoneze, coreene și vietnameze), precum și ebraică.
  • Formate undefined
  • Bază de date a surselor publice Baza de date a Surselor Publice cuprinde orice documente disponibile publicului, care pot fi găsite pe internet și pe site-urile arhivate. Aici sunt incluse cărți, reviste, enciclopedii, periodice, reviste, articole de blog, ziare și alte conținuturi disponibile în mod deschis. Cu ajutorul partenerilor noștri, putem găsi documente care au apărut recent pe web.
  • Bază de date a articolelor științifice În plus față de baza de date deschisă, îți oferim posibilitatea de a verifica fișierele împotriva bazei noastre de date a articolelor științifice, care cuprinde peste 80 de milioane de articole științifice de la cele mai cunoscute edituri academice.
  • Bază de date CORE CORE oferă acces ușor la milioane de articole de cercetare adunate din mii de furnizori de date cu acces deschis, cum ar fi repozitoarele și revistele. CORE oferă acces la 98.173.656 de lucrări de cercetare cu text integral, disponibile pentru lectură gratuită, cu 29.218.877 de texte integrale găzduite direct de ei.

Interesați de acest serviciu?

hat